Tragicul sfârșit al Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj: Anchetă în desfășurare pentru elucidarea cauzelor decesului

Tragicul sfârșit al Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj: Anchetă în desfășurare pentru elucidarea cauzelor decesului

Comunitatea din Cluj-Napoca a fost zguduită de vestea tragică a decesului Cameliei Veronica Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. La vârsta de doar 47 de ani, Camelia Tișe, cunoscută în oraș ca notar public, a fost găsită moartă în propria locuință.

Descoperirea sumbră a fost făcută în dimineața zilei de 5 februarie, când o menajeră a alertat autoritățile. Echipajele de poliție și ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au confirmat tragicul eveniment. Autoritățile au inițiat imediat cercetările pentru a determina circumstanțele în care a survenit decesul.

În ciuda absenței semnelor de violență pe corpul Cameliei Tișe, poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, o procedură standard în astfel de cazuri. În timp ce comunitatea așteaptă răspunsuri, corpul neînsuflețit al Cameliei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru efectuarea necropsiei, care va oferi detalii esențiale în stabilirea cauzei exacte a decesului.

Camelia și Alin Tișe, care au un copil împreună, au pus capăt căsniciei lor în anul 2018, după mai mulți ani de mariaj. Vestea pierderii fostei soții a fost cu siguranță un șoc pentru Alin Tișe și pentru toți cei care au cunoscut-o pe Camelia.

Pe măsură ce ancheta avansează, comunitatea este îndurerată și așteaptă clarificări privind circumstanțele neașteptatei dispariții a Cameliei Tișe. Ne alăturăm durerii familiei și apropiaților și vom reveni cu amănunte pe măsură ce vor fi disponibile.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;