Reîncepe traficul pe Podul Grant: Detalii despre redeschiderea circulației și linia de tramvai 41

Reîncepe traficul pe Podul Grant: Detalii despre redeschiderea circulației și linia de tramvai 41

Bucureștenii pot răsufla ușurați: Podul Grant își va relua activitatea rutieră și de tramvai la sfârșitul acestei luni. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut anunțul mult așteptat că duminică, 31 martie, la ora 11:00, circulația va fi redeschisă pe sensul Crângași-Turda, o veste bună pentru șoferi și călătorii care utilizează mijloacele de transport în comun.

Închis pentru reabilitare din toamna anului trecut, Podul Grant a fost subiectul multor discuții, mai ales că lucrările au fost suspendate temporar în 2020. Cu o investiție de 65 de milioane de lei, inclusiv TVA, și un termen de execuție de 22,5 luni, proiectul a ajuns în sfârșit la etapa finală.

Pe lângă deschiderea podului, se va relua și circulația tramvaielor 41, pe ambele sensuri, facilitând astfel deplasarea prin oraș. Pentru a finaliza lucrările de infrastructură, linia de tramvai va fi suspendată sâmbătă, iar călătorii vor avea la dispoziție linia navetă 641, care va circula pe un traseu deviat.

Această redeschidere este o etapă importantă în îmbunătățirea infrastructurii urbane și va contribui la fluidizarea traficului într-o zonă cheie a Bucureștiului. Redeschiderea podului Grant și reluarea circulației tramvaielor reprezintă un pas înainte spre normalizarea vieții urbane, după luni de restricții și rute ocolitoare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;