Agresor Sexual Retinut de Politie dupa Incidentul din Autobuzul din Pitesti

Agresor Sexual Retinut de Politie dupa Incidentul din Autobuzul din Pitesti

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de autoritățile din Pitești după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și violență. Incidentul, care a avut loc în luna ianuarie, a fost surprins de camerele de supraveghere și a stârnit indignare publică.

Conform rapoartelor poliției, suspectul, care locuiește fără forme legale în Pitești, a fost identificat după ce polițiștii au difuzat imagini cu agresiunea. În ziua de 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, tânărul ar fi atins o femeie în zone intime în timp ce se afla într-o stație de autobuz de pe bulevardul Petrochimiștilor. Ulterior, acesta a împins victima din autobuz, provocându-i căderea, după ce ea a amenințat că va apela la poliție.

Tânărul s-a predat vineri seara și a fost audiat de polițiștii de investigații criminale. După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore. Suspectul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe. Duminică, el va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, unde se va propune luarea unei măsuri preventive.

Această situație a readus în atenția publică importanța siguranței în transportul public și necesitatea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea și combaterea violenței.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;