Gerard Depardieu în Arest Preventiv: Acuzații de Agresiune Sexuală și Reacția Actorului

Gerard Depardieu în Arest Preventiv: Acuzații de Agresiune Sexuală și Reacția Actorului

Actorul francez Gerard Depardieu se confruntă cu acuzații grave de agresiune sexuală, fiind plasat în arest preventiv la sediul Poliției Judiciare din Paris. Conform surselor polițienești citate de AFP și CNN, Depardieu a fost convocat pentru interogatorii în legătură cu plângerile depuse de două femei.

Una dintre reclamante, o decoratoare de pe platourile de filmare ale peliculei "Les Volets Verts", îl acuză pe Depardieu de incidente neplăcute petrecute în 2021. Acuzațiile sale includ agresiune sexuală, hărțuire sexuală și insulte sexiste. A doua plângere provine de la o fostă asistentă de regie care susține că a fost agresată sexual de actor în 2014.

Aceste noi acuzații se adaugă la un dosar anterior în care Depardieu este inculpat pentru viol și agresiune sexuală asupra actriței Charlotte Arnould din 2020. Actrița Helene Darras a depus și ea o plângere pentru agresiune sexuală datând din 2007, însă aceasta a fost clasată datorită prescrierii faptelor.

În ciuda acestor acuzații, Depardieu neagă ferm orice comportament abuziv. Într-o scrisoare deschisă publicată în Le Figaro în octombrie 2023, actorul a declarat: „Niciodată, dar absolut niciodată, nu am abuzat o femeie!”.

Gerard Depardieu, recunoscut ca unul dintre monștrii sacri ai cinematografiei europene, se află acum în centrul unei controverse care a atras atenția publicului și mass-media internaționale. Cu o carieră impresionantă în spate, acuzațiile actuale ar putea avea un impact semnificativ asupra reputației și viitorului său profesional.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;