Incident Alarmant la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida: Elevi Spitalizați după Expunerea la Spray Iritant

Incident Alarmant la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida: Elevi Spitalizați după Expunerea la Spray Iritant

Un eveniment îngrijorător a avut loc la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București, unde mai mulți elevi au fost nevoiți să primească îngrijiri medicale de urgență în urma expunerii la un spray iritant, suspectat a fi paralizant. Incidentul a avut loc marți, când un elev a folosit spray-ul atât în interiorul, cât și la intrarea în instituția de învățământ.

Autoritățile au fost alertate rapid și s-au mobilizat pentru a acorda primul ajutor victimelor. ISU București-Ilfov a confirmat că un număr de 15 elevi au fost evaluați medical la fața locului, iar cinci dintre aceștia au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Până în prezent, 17 elevi au fost duși la spital dintr-un total de cel puțin 25 care au fost afectați de sprayul lacrimogen.

Polițiștii au intervenit de asemenea și au identificat un elev de 15 ani ca fiind cel care a pulverizat sprayul. Ancheta este în curs pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale necesare.

Acest incident ridică semne de întrebare cu privire la siguranța elevilor în instituțiile de învățământ și subliniază necesitatea unor protocoale stricte pentru prevenirea unor astfel de situații. În momente de criză, este crucial ca atât personalul didactic, cât și elevii să fie pregătiți să reacționeze adecvat pentru a minimiza riscurile.

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;