Incident Alarmant în Iași: Bărbat Prins Distribuind Pliante pentru Videochat și Deținând Substanțe Ilegale

Incident Alarmant în Iași: Bărbat Prins Distribuind Pliante pentru Videochat și Deținând Substanțe Ilegale

Un incident îngrijorător a avut loc în apropierea unui liceu din Iași, unde un bărbat de 38 de ani a fost surprins de jandarmi în timp ce distribuia pliante pentru videochat eleveleor. Situația a escaladat când s-a descoperit că individul nu numai că încălca normele de siguranță publică, dar avea asupra sa și substanțe interzise.

Echipajul de jandarmi, în timpul patrulării, l-a observat pe bărbat în parcarea liceului, însoțit de doi câini considerați periculoși, unul dintre ei nefiind echipat cu botniță. Acest fapt a atras atenția forțelor de ordine, care s-au apropiat pentru a investiga situația.

Pe lângă abordarea inadecvată a elevilor, verificarea identității bărbatului în sistemul E-DAC a relevat o semnalare preexistentă. În consecință, a fost necesară escortarea acestuia la secția de poliție pentru clarificări suplimentare.

Controlul corporal preventiv a scos la iveală prezența unei folii de aluminiu care conținea o substanță vegetală suspectă, de culoare brun-verzuie, identificată ca fiind cu efect psihoactiv. Ca urmare a acestor descoperiri, s-au întocmit actele de sesizare pentru deținerea ilegală de droguri și s-a aplicat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea legislației privind câinii periculoși.

Incidentul ridică semne de întrebare serioase cu privire la siguranța în zonele adiacente instituțiilor de învățământ și la măsurile de prevenire a unor astfel de activități ilegale. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să ia măsurile necesare pentru a asigura un mediu sigur pentru tineri.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;