Kendji Girac, Artistul Revelat de The Voice, În Stare Gravă După ce S-a Împușcat Accidental

Kendji Girac, Artistul Revelat de The Voice, În Stare Gravă După ce S-a Împușcat Accidental

Într-un incident neașteptat și alarmant, Kendji Girac, talentatul cântăreț francez și câștigător al emisiunii The Voice, a fost transportat de urgență la spital în urma unui accident cu arma de foc. Kendji, în vârstă de 27 de ani, a suferit un incident grav când s-a împușcat în piept din greșeală, folosind o armă pe care o achiziționase recent.

Evenimentul nefericit a avut loc în Biscarrosse, la aproximativ 50 km de Bordeaux, unde poliția a fost chemată la fața locului în jurul orei locale 05:30. În ciuda gravității situației, starea artistului este în prezent stabilă, iar medicii sunt optimiști în privința recuperării sale.

Kendji Girac, cunoscut pentru hiturile sale "Color Gitano" și "Andalouse", care au acumulat sute de milioane de vizualizări pe YouTube, a devenit faimos după ce a făcut un cover după o melodie a rapperului Gims și a câștigat The Voice France în 2014. Cu cinci albume de studio la activ, cel mai recent fiind "L'Ecole de la Vie" lansat în 2022, Kendji a cucerit inimile fanilor din întreaga lume.

Accidentul a avut loc în afara rulotei cântărețului, iar anchetatorii, deși nu exclud nicio pistă, consideră că a fost vorba despre o manevrare greșită a armei. În ciuda inițialei reticențe a martorilor de a oferi detalii, a fost confirmat faptul că Kendji a fost conștient la sosirea serviciilor de urgență.

Originar din Périgueux, într-o familie de origine țigănească catalană, Kendji a cunoscut celebritatea atunci când unchiul său a postat un videoclip cu acesta interpretând la chitară piesa "Bella" a lui Gims. De atunci, cariera sa a fost una ascendentă, marcând industria muzicală cu un stil unic și o prezență scenică magnetică.

În timp ce fanii și comunitatea muzicală își exprimă sprijinul și îngrijorarea, se așteaptă noi informații de la autorități cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului.

Urmărește-ne pentru actualizări și îți dorim o recuperare rapidă, Kendji!

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;