Starea lui Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, este stabilă după internarea la Spitalul Județean Timișoara

Starea lui Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, este stabilă după internarea la Spitalul Județean Timișoara

Nicu Covaci, fondatorul și liderul cunoscutei trupe Phoenix, a fost recent internat în secția de terapie intensivă (ATI) a Spitalului Județean Timișoara. După finalizarea ședințelor de radioterapie ca urmare a unei intervenții chirurgicale pe creier, starea artistului este monitorizată atent de către personalul medical.

În luna martie a acestui an, problemele de sănătate ale lui Covaci au devenit evidente când a început să simtă amorțeală în față și probleme cu vederea. Un RMN ulterior a relevat prezența unei tumori pe creier, ceea ce a condus la o operație de urgență ce a durat aproximativ șase ore, realizată de echipa medicului Horia Pleș.

Mesajele de susținere și informațiile despre starea sa de sănătate au fost transmise prin intermediul paginii de Facebook a trupei Phoenix. "Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace", a fost mesajul postat de colegii săi, care au menționat, de asemenea, că artistul este sub cea mai bună îngrijire posibilă.

La vârsta de 76 de ani, Nicu Covaci este o figură emblematică a scenei rock românești, iar fanii și colegii săi își exprimă speranța pentru o recuperare completă și rapidă.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;