Mihai Leu, internat din nou la Institutul Clinic Fundeni

Mihai Leu, internat din nou la Institutul Clinic Fundeni

Fostul campion mondial de box și campion național de raliuri, Mihai Leu, a fost internat de urgență la Institutul Clinic Fundeni. Internarea a avut loc luni seară, iar Mihai Leu a fost preluat de medicul Irinel Popescu după ce a avut mai multe episoade de vărsături pe parcursul zilei.

Prof. dr. Irinel Popescu a explicat că aceste episoade sunt cauzate de aderențele care se refac în timp, chiar dacă au fost operate anterior, și care provoacă diverse simptome. Medicul a menționat că, deși situația este neplăcută, este ținută sub control și că în acest moment starea generală a lui Mihai Leu este bună.

Mihai Leu, în vârstă de 55 de ani, este monitorizat de Institutul Clinic Fundeni de aproximativ 10 ani, de când a fost diagnosticat cu cancer. În mai, fostul campion a fost internat tot la Fundeni, urmare a unor complicații apărute după o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar din București.

Cunoscut pentru performanțele sale în box, unde a obținut titlul mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997, Mihai Leu s-a retras din activitatea competițională din cauza unei accidentări și s-a dedicat curselor de raliuri, unde a obținut rezultate remarcabile. De asemenea, este pasionat și de fotbal, fiind un susținător al echipei Corvinul Hunedoara.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;