Robert De Niro - Critică Virulentă și Victorie Împotriva Escrocheriilor Online

Robert De Niro - Critică Virulentă și Victorie Împotriva Escrocheriilor Online

Robert De Niro, cunoscutul actor american, nu se sfiește să își exprime opiniile puternice, mai ales când vine vorba de fostul președinte Donald Trump. Într-un interviu recent pentru MSNBC, De Niro l-a descris pe Trump ca fiind "bolnav" și "un monstru", subliniind pericolul pe care îl reprezintă pentru funcția de președinte. Actorul a făcut comparații între Trump și un personaj negativ dintr-unul dintre filmele sale, subliniind "banalitatea răului" pe care acesta o reprezintă. În plus, De Niro și-a arătat suportul pentru actualul președinte Joe Biden, pe care îl consideră "persoana potrivită" pentru America.

Pe de altă parte, într-o notă mai ușoară, dar tot legată de De Niro, o pensionară din Marea Britanie a fost la un pas să cadă victimă unei escrocherii online. Cineva care pretindea că este actorul a încercat să o convingă să cumpere un "card VIP pentru fani". Din fericire, nepoata ei a intervenit la timp, evitând astfel o posibilă fraudă financiară. Acest incident subliniază problemele tot mai frecvente cu care se confruntă utilizatorii de internet, în special vârstnicii, în era digitală.

Ambele situații evidențiază impactul pe care îl are Robert De Niro nu doar în lumea cinematografiei, ci și în afara acesteia, fie că este vorba de politică sau de protecția împotriva escrocheriilor online.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;