Președintele SUA Joe Biden Răspunde Acuzațiilor de Probleme de Memorie: "Nu am probleme de memorie"

Președintele SUA Joe Biden Răspunde Acuzațiilor de Probleme de Memorie: "Nu am probleme de memorie"

Președintele american Joe Biden a luat o poziție fermă în fața acuzațiilor referitoare la problemele sale de memorie, după publicarea unui raport de către procurorul special Robert Hur. Într-un discurs televizat, Biden, în vârstă de 81 de ani, a respins categoric afirmațiile că ar avea dificultăți de memorie, exprimându-și indignarea față de sugestia că ar fi uitat data morții fiului său, Beau Biden. "Sunt un om în vârstă și știu ce fac, la naiba. Nu am probleme de memorie", a declarat Biden, punând sub semnul întrebării audacitatea raportului.

Raportul de 388 de pagini al procurorului special, care a decis să nu recomande urmărirea penală a președintelui, descrie pe Biden ca fiind "un bărbat în vârstă cu o memorie slabă". Acesta detaliază un interviu extins cu președintele, în timpul căruia s-a observat o deteriorare a memoriei acestuia, inclusiv neclarități privind perioada în care a servit ca vicepreședinte și data morții fiului său.

Ancheta a relevat de asemenea că Biden a luat cu el documente clasificate după terminarea mandatului său de vicepreședinte, inclusiv note personale adresate președintelui Barack Obama și informații legate de securitatea națională. Cu toate acestea, procurorul Hur a subliniat că situația lui Biden diferă de cea a lui Donald Trump, sugerând că actualul președinte nu ar risca pedeapsa cu închisoarea pentru manipularea incorectă a documentelor guvernamentale.

Pentru mai multe informații și actualizări, urmăriți-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;