Ramona Păun, prezentatoarea PRO TV, își exprimă entuziasmul pentru EURO 2024 şi susţine Naţionala României

Ramona Păun, prezentatoarea PRO TV, își exprimă entuziasmul pentru EURO 2024 şi susţine Naţionala României

Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, Ramona Păun, și-a exprimat entuziasmul pentru participarea României la Campionatul European de Fotbal EURO 2024, după o absență de 8 ani. Ramona, care a avut recent o nuntă de vis în New York, și-a amânat luna de miere pentru a putea urmări două evenimente sportive majore: EURO 2024 și Jocurile Olimpice de la Paris.

Într-un interviu pentru Tvmania, Ramona Păun și-a exprimat dorința ca acest Campionat European să fie unul palpitant, cu multe goluri și povești emoționante. Ea a menționat că noile reguli de calificare pot aduce surprize, așa cum s-a întâmplat în ediții anterioare, și speră ca România să fie cea mai mare surpriză a turneului.

Vedeta de la PRO TV a declarat că va fi prezentă în tribune la meciul dintre România și Belgia, așteptându-se la un rezultat bun din partea echipei naționale. În plus, Ramona Păun a subliniat că, pe lângă Kylian Mbappe, se așteaptă la o ieșire spectaculoasă a lui Cristiano Ronaldo, la ultimul său Campionat European.

Pe de altă parte, Cosmin Stan, corespondentul PRO TV, va fi prezent în Germania pentru a acoperi EURO 2024, urmărind îndeaproape suporterii români și transmițând emoțiile competiției. Cosmin a menționat că este o mare responsabilitate și onoare să ofere informații relevante și spectacol jurnalistic pe durata turneului.

PRO TV va transmite meciurile EURO 2024 începând cu 14 iunie, oferind fanilor fotbalului posibilitatea de a trăi emoțiile competiției direct din confortul propriilor case.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;