Tragedie în Poliția Română: Un polițist de 39 de ani s-a sinucis în timpul serviciului

Tragedie în Poliția Română: Un polițist de 39 de ani s-a sinucis în timpul serviciului

O tragedie a zguduit comunitatea din Roman, județul Neamț, după ce un polițist în vârstă de 39 de ani și-a luat viața în propria locuință, folosindu-și arma din dotare. Evenimentul a avut loc în timp ce polițistul se afla în timpul serviciului, iar vestea a fost adusă la cunoștință de soția îndurerată, care a alertat imediat autoritățile apelând numărul de urgență 112.

Agentul, care făcea parte din Biroul Rutier Roman, a fost declarat apt la ultimele evaluări psihologice, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, inspectorul Ramona Ciofu. Acesta lucra în cadrul instituției din ianuarie 2017, fiind angajat din sursă externă.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a determina circumstanțele exacte care au dus la acest gest extrem. În aceste momente dificile, este important să reamintim că există ajutor disponibil pentru cei care se confruntă cu gânduri suicidare. Alianța Română de Prevenție a Suicidului oferă consiliere în situații de criză la numărul de telefon 0800 801 200, disponibil între orele 19:00 și 7:00 sau prin email la adresa [email protected]

Comunitatea locală și colegii de serviciu sunt în stare de șoc și își exprimă condoleanțele familiei îndoliate. Acest eveniment tragic reprezintă un semnal de alarmă asupra importanței sănătății mintale și a suportului necesar pentru angajații din serviciile de urgență.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;