Autoritățile Grecești Continuă Căutările pentru un Turist American Dispărut pe Insula Amorgos

Autoritățile Grecești Continuă Căutările pentru un Turist American Dispărut pe Insula Amorgos

Autoritățile din Grecia au intensificat căutările pentru Albert Calibet, un fost ofițer din Los Angeles, în vârstă de 59 de ani, care a dispărut în timp ce se afla în drumeție pe insula Amorgos. Ultima dată când a fost văzut a fost marți după-amiază, iar un prieten l-a declarat dispărut când acesta nu s-a întors din excursie. Operațiunea de căutare include echipe de pe insulele vecine Paros și Naxos, voluntari de la paza de coastă și utilizarea unei drone.

Fratele dispărutului, Oliver Calibet, a declarat pentru Fox 11 TV că atât el cât și iubita lui Albert se vor deplasa în Grecia pentru a ajuta la căutări. BBC a solicitat Departamentul de Stat al SUA informații suplimentare despre cazul lui Calibet. Primarul insulei Amorgos a menționat că traseul pe care Calibet a plecat nu era dificil și că este posibil ca acesta să se fi abătut de la drum.

Dispariția lui Calibet survine la scurt timp după ce prezentatorul de televiziune britanic Michael Mosley a fost găsit decedat pe insula grecească Symi, iar alte cazuri de dispăriții de turiști sunt raportate pe insulele Mathraki și Samos. Temperaturile ridicate din Grecia, care au atins până la 35 de grade Celsius, sunt un factor de risc suplimentar în această perioadă.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;