Eforturi Concertate pentru Stăvilirea Incendiului de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1

Eforturi Concertate pentru Stăvilirea Incendiului de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1

Un incendiu de proporții a izbucnit joi seară la un transformator electric de mare putere al Hidrocentralei Porțile de Fier 1, situată în localitatea Gura Văii din județul Mehedinți. Flăcările violente au necesitat o intervenție rapidă și bine coordonată a echipajelor de pompieri din mai multe județe.

Conform declarațiilor oficiale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă, iar forțele de intervenție au fost suplimentate cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, precum și autospeciale de la ISU Caraș-Severin, ISU Dolj, ISU Gorj și ISU Timiș.

UPDATE: Autoritățile au anunțat că incendiul a fost localizat și pericolul extinderii acestuia a fost eliminat. Acțiunile de stingere a incendiului au continuat până la lichidarea completă a acestuia. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Căpitan Nistor Ramona, a confirmat că nu au fost consemnate victime și că situația a fost pusă sub control datorită eforturilor conjugate ale echipajelor de intervenție.

În prezent, cauzele care au dus la izbucnirea incendiului sunt în curs de investigare, iar autoritățile competente vor furniza informații suplimentare pe măsură ce acestea devin disponibile.

Vom continua să monitorizăm situația și să oferim actualizări pe măsură ce apar noi detalii.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;