Prognoza Meteo de 1 Mai în București: Ce Vreme ne Așteaptă în Minivacanță?

Prognoza Meteo de 1 Mai în București: Ce Vreme ne Așteaptă în Minivacanță?

Bucureștenii care plănuiesc să își petreacă minivacanța de 1 Mai în capitală trebuie să fie pregătiți pentru o vreme capricioasă. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), perioada 30 aprilie – 2 mai vine cu temperaturi plăcute, specifice începutului de mai, dar și cu posibile ploi și rafale de vânt.

În zilele de 30 aprilie și 1 mai, meteorologii anunță că vremea va fi în general caldă, cu temperaturi maxime care se vor situa în jurul a 20 de grade Celsius și minime de 10-12 grade. Cu toate acestea, cerul va fi mai mult înnorat și există probabilitatea de ploi slabe, în special în prima parte a zilei de 30 aprilie.

Vântul va avea unele intensificări temporare, cu viteze la rafală de până la 45 km/h, ceea ce ar putea aduce un strop de neliniște printre cei care doresc să petreacă timpul în aer liber.

Pentru 1 și 2 mai, prognoza se menține relativ similară. Cerul va fi parțial acoperit, cu înnorări mai accentuate pe timpul nopții, când se așteaptă ploi slabe. Vântul va continua să sufle moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei.

Deși nu se anunță o vreme perfectă pentru picnicuri sau activități în aer liber, temperaturile vor rămâne confortabile, cu maxime de până la 21 de grade și minime care nu vor coborî sub 10 grade Celsius.

Recomandarea pentru bucureșteni este să urmărească actualizările meteo și să fie echipați corespunzător pentru ploi, în cazul în care acestea se vor materializa. Cu toate acestea, vremea nu pare să fie un impediment major pentru a savura zilele libere de la începutul lunii mai.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;