Vremea în România: Prognoza ANM pentru finalul lui martie și începutul lui aprilie

Vremea în România: Prognoza ANM pentru finalul lui martie și începutul lui aprilie

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au actualizat prognoza meteo, anticipând o perioadă cu temperaturi mai ridicate decât media acestei perioade a anului, dar și cu precipitații abundente în majoritatea regiunilor din România.

Conform ultimelor date, în săptămâna 11-18 martie, românii se vor bucura de temperaturi mai calde, însă vor trebui să se pregătească pentru ploi mai frecvente și mai abundente decât în mod obișnuit. Această tendință se va menține și în săptămâna 18-25 martie, când atât temperaturile, cât și cantitățile de precipitații vor fi peste normele climatologice.

Spre finalul lui martie și începutul lui aprilie, în intervalul 25 martie-1 aprilie, vremea va continua să fie ușor mai caldă, iar ploile, deși vor fi prezente, vor avea o tendință ușor excedentară, fără a depăși semnificativ normele perioadei.

Prima săptămână din aprilie (1-8 aprilie) va aduce o stabilizare a temperaturilor, care se vor situa ușor peste valorile specifice pentru această perioadă, în timp ce precipitațiile se vor apropia de mediile normale, oferind o ușurare după ploile din martie.

Recomandăm cititorilor să urmărească actualizările meteo și să se pregătească corespunzător pentru variațiile de vreme, atât pentru confortul personal, cât și pentru a evita eventualele inconveniente cauzate de precipitații.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;