Rupert Murdoch, la 92 de ani, spre altar pentru a șasea oară: Cine este Elena Zhukova, viitoarea mireasă

Rupert Murdoch, la 92 de ani, spre altar pentru a șasea oară: Cine este Elena Zhukova, viitoarea mireasă

La venerabila vârstă de 92 de ani, mogulul media Rupert Murdoch este gata să spună din nou "Da" în fața altarului, marcând astfel a șasea sa căsătorie. Aleasa inimii sale este Elena Zhukova, o fostă cercetătoare pensionată în domeniul biologiei moleculare, cu care va împărtăși jurămintele nupțiale într-o ceremonie ce va avea loc la reședința sa din California.

Rupert Murdoch, cunoscut pentru imperiul său media care include giganti precum News Corp, Fox News și Sky News Australia, a decis să își unească destinul cu Zhukova la scurt timp după ce și-a predat frâiele afacerii fiului său, Lachlan Murdoch. Vestea a fost confirmată de biroul mogulului, care a anunțat că invitațiile la nunta programată pentru luna iunie au fost deja expediate.

Elena Zhukova, în vârstă de 66 de ani, nu este străină de lumina reflectoarelor, fiind mama Dasha Zhukova, o cunoscută colecționară de artă și filantroapă, și fosta soție a oligarhului rus Alexander Zhukov. În trecut, Zhukova a fost căsătorită și cu Roman Abramovich, fostul proprietar al clubului de fotbal Chelsea.

Relația dintre Murdoch și noua sa parteneră de viață a început în cadrul unei reuniuni de familie organizate de Wendi Deng, cea de-a treia soție a miliardarului, de care a divorțat în 2013. De-a lungul timpului, Murdoch a avut parte de mai multe căsătorii, ultima fiind cu fostul supermodel Jerry Hall, de care a divorțat în 2022.

Avere estimată la aproape 9 miliarde de dolari și un imperiu media de invidiat, Rupert Murdoch pare să găsească echilibrul între viața profesională și cea personală, pregătindu-se pentru un nou capitol în viața sa, alături de Elena Zhukova.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;