Pasagerii Trenului Pitești-București Nord, afectați de întârzieri masive din cauza defecțiunilor tehnice

Pasagerii Trenului Pitești-București Nord, afectați de întârzieri masive din cauza defecțiunilor tehnice

Pasagerii care au călătorit cu trenul RE 13211 de la Pitești la București Nord au fost nevoiți să îndure întârzieri de peste 5 ore vineri, din cauza unor probleme tehnice neașteptate care au afectat locomotiva. Incidentul a provocat nemulțumire și a pus în lumină provocările cu care se confruntă sistemul feroviar din România.

Conform CFR Călători, trenul a plecat din Pitești cu o întârziere inițială de 4 ore și 40 de minute. În timpul călătoriei, situația s-a agravat când locomotiva s-a defectat, necesitând așteptarea unei locomotive de ajutor timp de 191 de minute. În cele din urmă, trenul a ajuns la destinație cu o întârziere totală de 310 minute.

Reprezentanții CFR SA au explicat că defecțiunile tehnice sunt dincolo de controlul lor, accentuând că operatorii de transport de călători trebuie să administreze eficient propriul parc de locomotive și vagoane pentru a evita astfel de întârzieri. În ciuda lucrărilor de reparații și reînnoire a suprastructurii căii care se desfășoară pe tronsonul București - Pitești, acestea nu ar trebui să genereze întârzieri mai mari de 30-40 de minute, conform declarațiilor oficiale.

Incidentul subliniază importanța investițiilor în infrastructura feroviară și necesitatea unui management eficient al flotei pentru a asigura o experiență de călătorie fără probleme pentru pasageri. În timp ce personalul CFR SA depune eforturi pentru a minimiza impactul lucrărilor de întreținere, este clar că trebuie să se facă mai mult pentru a preveni incidente similare în viitor.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;