Schiori salvați după ce au fost prinși în telescaun de rafale de vânt puternice în Alpii italieni

Schiori salvați după ce au fost prinși în telescaun de rafale de vânt puternice în Alpii italieni

Într-un incident dramatic desfășurat recent în Alpii italieni, pasagerii unui telescaun au fost surprinși de rafale de vânt care au atins viteze de până la 110 km/h. Evenimentul s-a produs în stațiunea Breuil-Cervinia, situată în pitorescul Valle d'Aosta, unde schiorii se bucurau de o zi pe pârtie, până când vremea a luat o întorsătură neașteptată.

Conform datelor meteorologice locale, viteza vântului a crescut brusc de la 20-30 km/h la 110 km/h, lăsând schiorii fără posibilitatea de a coborî la timp din telescaunul Cretaz. Clipuri video cu incidentul au fost publicate pe rețelele sociale, inclusiv pe contul de Instagram @meteovalledaosta, arătând telescaunele mișcându-se haotic sub forța vântului.

Din fericire, toți pasagerii au fost aduși în siguranță la sol, după ce autoritățile au luat decizia de închidere de urgență a domeniului schiabil din motive de siguranță. Momentul de groază a fost capturat în imagini care acum circulă pe internet, oferind o perspectivă asupra puterii naturii și a importanței măsurilor de precauție în sporturile de iarnă.

Pentru mai multe informații și actualizări despre condițiile meteo din regiunea Valle d'Aosta, urmăriți-ne pe Google News sau vizitați conturile de social media dedicate vremii.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;