Londra Inovează în Transportul Public: Volane de Carton pentru Pasageri

Londra Inovează în Transportul Public: Volane de Carton pentru Pasageri

Primarul Londrei, Sadiq Khan, aduce o notă de originalitate în transportul public al metropolei, anunțând o inițiativă inedită: instalarea de volane din carton în trenurile Docklands Light Railway (DLR), pentru a oferi pasagerilor o experiență de neuitat.

Trenurile DLR, cunoscute pentru sistemul lor complet automatizat, fără mecanic la bord, vor fi echipate cu autocolante amuzante cu mesajul „Conduceţi trenul”. Această măsură, care se află în faza de testare în luna ianuarie 2024, vizează să aducă un zâmbet pe buzele călătorilor și să promoveze interactivitatea în rândul comunității.

Ideea a fost inspirată de pasiunea vizibilă a pasagerilor, de toate vârstele, care se așează adesea în scaunele din față ale trenului, pretinzând că ei sunt la comandă. În urma unei discuții cu Caroline Pidgeon, membră a Partidului Liberal Democrat în London Assembly, primarul Khan a dezvăluit că Transport for London (TfL) va explora diverse activități pentru a implica clienții în procesul de introducere a noilor trenuri DLR.

Pe lângă volanele din carton, TfL planifică o campanie integrată de marketing și comunicare pentru a evidenția investițiile făcute în îmbunătățirea experienței călătorilor. Înainte de a finaliza planurile, TfL va evalua feedback-ul primit în urma autocolantelor testate și va decide cum va implementa această experiență ludică pentru copii.

Prin această inițiativă, Londra demonstrează că inovația și creativitatea pot merge mână în mână cu funcționalitatea în serviciile de transport public, transformând călătoriile zilnice în aventuri plăcute și memorabile.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;