Tom Cruise confundă mașina premierului Rishi Sunak cu cea a sa în Londra

Tom Cruise confundă mașina premierului Rishi Sunak cu cea a sa în Londra

Tom Cruise, cunoscutul actor de la Hollywood, a fost surprins într-un moment neașteptat când a încercat să se urce în mașina premierului britanic Rishi Sunak. Incidentul a avut loc la heliportul din Battersea, în centrul Londrei, unde Cruise tocmai aterizase. Actorul, aflat în oraș pentru filmările celei mai recente pelicule din seria "Misiune Imposibilă", a confundat din greșeală berlina lui Sunak cu vehiculul care îl aștepta pe el.

Imaginile video cu Cruise râzând și îndreptându-se spre mașina corectă, după ce a realizat eroarea, au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit virale. Întâmplarea amuzantă a avut loc cu puțin timp înainte ca Sunak și anturajul său să sosească la heliport, după o vizită de campanie în Devon. Premierul britanic, aflat în mijlocul unei lupte dificile pentru realegerea sa în alegerile generale programate pe 4 iulie, a fost criticat pentru utilizarea frecventă a elicopterului în timpul mandatului său.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;