Intârzieri semnificative pentru trenurile spre Aeroportul Henri Coandă din cauza unui automotor defect

Intârzieri semnificative pentru trenurile spre Aeroportul Henri Coandă din cauza unui automotor defect

Pasagerii care călătoreau vineri dimineața spre Aeroportul Henri Coandă din București au fost neplăcut surprinși de întârzierile semnificative ale trenurilor, cauzate de o defecțiune neașteptată. Un automotor care efectua cursa pe relația București Nord - Urziceni a suferit o avarie la ora 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia, provocând întârzieri de peste o oră pentru călătorii aflați în tranzit.

CFR Călători a anunțat că trenurile R 7915 și R 10108, care circulă între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, au fost temporar oprite în stațiile Pajura, respectiv Mogoșoaia, așteptând un alt automotor de ajutor pentru a tracta garnitura defectă. În ciuda eforturilor personalului feroviar al SRCF București de a asigura suportul tehnic necesar pentru remedierea situației, pasagerii au fost afectați de întârzieri considerabile.

Situația a generat nemulțumire printre călători, unii riscând să-și piardă zborurile programate. Deși traficul feroviar a fost restabilit în jurul orei 09:45, incidentul a subliniat vulnerabilitatea infrastructurii feroviare și necesitatea unor măsuri de prevenție și reacție rapidă în astfel de cazuri.

CFR SA și-a cerut scuze față de călătorii afectați și a asigurat că se lucrează la restabilirea traficului în condiții normale cât mai curând posibil.

Călătorii sunt sfătuiți să verifice statusul trenurilor înainte de a pleca spre stație și să ia în considerare alternative de transport în cazul unor astfel de întârzieri neașteptate.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;