Trafic Feroviar Întrerupt între Ploiești și Valea Călugărească din Cauza unui Arbore Căzut

Trafic Feroviar Întrerupt între Ploiești și Valea Călugărească din Cauza unui Arbore Căzut

În urma condițiilor meteorologice nefavorabile, traficul feroviar pe ruta Ploiești Sud - Buzău a fost oprit temporar pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe linia de contact și pentru a permite intervenția pompierilor la un incendiu de vegetație izbucnit în apropierea căii ferate. Incidentul a avut loc între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, afectând astfel circulația trenurilor pe una dintre cele mai importante magistrale feroviare din țară, magistrala 500 București - Suceava.

Echipele de intervenție ale SRCF București sunt la fața locului cu drezina pantograf pentru a tăia arborele căzut, în timp ce echipajele ISU se luptă cu flăcările. Din cauza acestor evenimente, cinci trenuri de călători, inclusiv IR 10072 (Galați - București Nord), IC 552 (Suceava – București Nord), IR 1751 (București Nord - Suceava), IR 1572 (Galați - București Nord) și IR 1660 (Iași – București Nord), se află în staționare temporară, cauzând întârzieri semnificative.

Pasagerii sunt sfătuiți să verifice statusul trenurilor înainte de a pleca la drum și să se aștepte la întârzieri cuprinse între 30 și 120 de minute. CFR SA își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că face toate eforturile pentru a restabili circulația în cel mai scurt timp posibil.

Acest incident subliniază provocările cu care se confruntă infrastructura feroviară din România și necesitatea unor investiții continue pentru modernizarea și întreținerea acesteia.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;