Restricții de trafic în Pasajul Unirii pentru igienizare - Ce trebuie să știe șoferii

Restricții de trafic în Pasajul Unirii pentru igienizare - Ce trebuie să știe șoferii

Bucureștenii care obișnuiesc să tranziteze Pasajul Unirii trebuie să ia în considerare planuri alternative de deplasare în următoarele două nopți. Primăria Sectorului 4 a anunțat că va restricționa circulația tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii, pentru a permite igienizarea tunelului rutier.

Această măsură va afecta circulația în noaptea de joi spre vineri și vineri spre sâmbătă, între orele 23.00 și 05.30. În prima noapte, lucrările vor avea loc pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității, iar în cea de-a doua noapte, pe sensul opus.

Autoritățile au pregătit semnalizare adecvată în zonă, cu balize și garduri direcționale, pentru a ghida traficul și a preveni eventualele inconveniente. De asemenea, polițiștii rutieri vor fi prezenți pentru a asigura respectarea noilor reguli de circulație temporare.

Șoferii sunt îndemnați să fie atenți la semnele de circulație și să urmeze instrucțiunile autorităților, pentru a evita amenzile și pentru a asigura desfășurarea în siguranță a lucrărilor de igienizare. Recomandăm utilizarea rutelor alternative și planificarea călătoriilor în avans, pentru a minimiza impactul acestor restricții asupra programului personal.

Această acțiune de igienizare este parte din eforturile Primăriei de a menține infrastructura capitalei într-o stare optimă pentru utilizatori și de a asigura condiții de trafic sigure și curate pentru toți cetățenii.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;