Procesul Fraților Tate pentru Trafic de Persoane și Viol Începe la Tribunalul București

Procesul Fraților Tate pentru Trafic de Persoane și Viol Începe la Tribunalul București

Tribunalul București a anunțat începerea procesului împotriva fraților Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane și viol, după ce a respins apelurile acestora referitoare la legalitatea rechizitoriului DIICOT. Decizia, care nu este definitivă, poate fi contestată în termen de trei zile.

Andrew și Tristan Tate, împreună cu două cetățene române, sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat și de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv trafic de persoane și viol. DIICOT a dezvăluit că grupul se ocupă cu recrutarea femeilor sub pretextul relațiilor de iubire, pentru a le exploata sexual prin intermediul platformelor de socializare.

Frații Tate, cunoscuți pentru declarațiile lor controversate și stilul de viață extravagant, au fost inițial arestați preventiv în decembrie 2022, iar ulterior plasați în arest la domiciliu. În august 2023, au fost eliberați sub control judiciar, cu restricții de deplasare, și au cerut în mod repetat permisiunea de a părăsi România.

Avocații fraților Tate au afirmat că decizia Tribunalului este „nefondată și nelegală”, iar ei au depus un recurs. În ciuda acuzațiilor grave, reprezentanții fraților Tate susțin cooperarea totală cu autoritățile și au încredere în dovezile care vor demonstra nevinovăția clienților lor.

Procesul este așteptat să atragă o atenție considerabilă, având în vedere notorietatea fraților Tate și gravitatea acuzațiilor aduse împotriva lor. Publicul și presa sunt în așteptare pentru a vedea cum se va desfășura acest caz în instanță.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;