Procesul Fraților Tate pentru Trafic de Persoane Va Începe în România

Procesul Fraților Tate pentru Trafic de Persoane Va Începe în România

Tribunalul București a decis că procesul în care frații Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane și alte infracțiuni poate începe, după ce a respins ca neîntemeiate cererile și excepțiile invocate de apărare. Această hotărâre vine în urma unui rechizitoriu DIICOT care detaliază acuzațiile de constituire a unui grup infracțional organizat pentru trafic de persoane, viol și alte infracțiuni conexe.

Frații Tate, cunoscuți pentru stilul lor de viață extravagant și prezența online controversată, împreună cu două cetățene române, sunt acuzați că au format un grup infracțional cu scopul de a trafica persoane pe teritoriul României și în alte țări. DIICOT a evidențiat metoda "loverboy" ca fiind una dintre tacticele folosite pentru recrutarea victimelor, care erau ulterior exploatate sexual și forțate să participe la producția de materiale pornografice.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, avocații inculpaților având la dispoziție trei zile pentru a depune apel. În ciuda restricțiilor impuse, frații Tate nu au voie să părăsească România, fiind sub control judiciar și cu interdicția de a depăși limita teritorială a județului Ilfov și a municipiului București fără încuviințarea instanței.

Acest caz a atras atenția publicului internațional, având în vedere notorietatea fraților Tate și gravitatea acuzațiilor aduse. Procesul este așteptat să înceapă în curând, iar dezvoltările ulterioare vor fi urmărite cu mare interes de către opinia publică și mass-media.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;