Noroc de milioane: Bucureșteanul care a câștigat la Loto 6/49 și istoria premiilor mari din 2024

Noroc de milioane: Bucureșteanul care a câștigat la Loto 6/49 și istoria premiilor mari din 2024

Un bucureștean a avut parte de o schimbare de destin uimitoare după ce a câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 9.6 milioane de lei (aproximativ 1,94 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat în sectorul 2 al Capitalei și a costat doar 154,50 lei.

La extragerea din 11 aprilie 2024, biletul a fost completat cu o schemă redusă și a inclus 22 de variante la Loto 6/49. Norocul a venit în pachet complet, deoarece pe același bilet s-au mai înregistrat și 20 de câștiguri de categoria a IV-a, adăugând încă 600 de lei la suma totală.

Aceasta nu este prima dată în 2024 când Loto 6/49 își găsește câștigător pentru premiul de categoria I. Anterior, în data de 25 februarie, un alt norocos a plecat acasă cu suma de 36.450.832,24 lei.

Câștigătorii Loto au la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiile, conform regulamentului jocurilor de tip loto tradițional.

Pe lângă marele premiu la Loto 6/49, s-a înregistrat și un câștig de categoria I la Loto 5 din 40 în aceeași seară, cu biletul jucat în Onești, județul Bacău.

Astfel de știri nu doar că aduc entuziasm în rândul jucătorilor de loto, dar și inspiră comunitatea să viseze la posibilitatea unui viitor mai prosper. Urmăriți-ne pentru mai multe știri despre câștigurile care schimbă vieți.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;