Trageri Speciale Loto de Paște: Premii Substanțiale și Noroc Dublu pentru Participanți

Trageri Speciale Loto de Paște: Premii Substanțiale și Noroc Dublu pentru Participanți

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, Loteria Română a pregătit trageri speciale Loto, oferind participanților șansa de a câștiga premii substanțiale. Sâmbătă, 4 mai 2024, sunt programate trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, cu fonduri de câștiguri suplimentate pentru a marca această perioadă festivă.

La Loto 6/49, premiul categoriei I a fost suplimentat cu 200.000 de lei, în timp ce la Joker, premiul a fost majorat cu 100.000 de lei, iar la Loto 5/40 cu 50.000 de lei. Aceste suplimentări vin să adauge la reporturile cumulate impresionante, cum ar fi cel de la Noroc, care depășește 9,35 milioane de lei (peste 1,88 milioane de euro).

Pe lângă premiile consistente, tragerile de duminică, 28 aprilie, au demonstrat că norocul poate să zâmbească oricui. Un bilet jucat în București, sectorul 2, a adus câștigul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de peste 725.000 de euro, marcând al treilea câștig de categoria I la acest joc în anul 2024.

Programul agențiilor loto a fost adaptat perioadei sărbătorilor, asigurându-se că pasionații jocurilor de noroc vor avea timp să-și plaseze pariurile pentru tragerile speciale. Deși duminică, 5 mai, nu vor avea loc trageri, agențiile vor fi deschise în zilele premergătoare pentru a facilita participarea la aceste evenimente speciale.

Rezultatele tragerilor vor fi disponibile după ora 18:30, iar jucătorii sunt încurajați să verifice numerele câștigătoare și să-și revendice premiile în conformitate cu regulamentul Loteriei Române.

Această oportunitate de a câștiga premii mari la Loto este un motiv în plus pentru a simți spiritul sărbătorilor și a spera la un Paște cu dublu noroc.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;