Record de premii la Loteria Română: Reporturi uriașe la Loto 6/49 și Joker!

Record de premii la Loteria Română: Reporturi uriașe la Loto 6/49 și Joker!

Joi, 29 februarie 2024, a fost o zi de nerăbdare și emoție pentru pasionații jocurilor de noroc, întrucât Loteria Română a anunțat noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. După câștigarea unui premiu fabulos de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49 în data de 25 februarie, atenția s-a îndreptat către reporturile consistente puse în joc pentru extragerea din 29 februarie.

Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al categoriei I cu 500.000 de lei, iar la Joker, reportul la categoria I a atins suma astronomică de peste 27 milioane de lei, echivalentul a peste 5,42 milioane de euro. Norocul pare să nu părăsească jucătorii, având în vedere că la Noroc Plus, categoria I, reportul a ajuns la peste 220.000 de lei, iar la Loto 5/40, categoria I, la peste 294.000 de lei.

Câștigul de categoria I la Loto 6/49 din 25 februarie, în valoare de peste 36 de milioane de lei, a fost obținut de un bilet jucat în Pitești, județul Argeș, stabilind un precedent pozitiv pentru jucătorii care își încearcă norocul la aceste jocuri populare.

Loteria Română continuă să ofere șanse la premii care îți pot schimba viața, iar următoarele trageri vor avea loc duminică, 3 martie 2024. Rămâneți la curent cu cele mai noi actualizări și aflați dacă norocul vă va surâde!

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;