Jackpoturi Record la Loto 6/49 și Joker: Peste 10 Milioane de Euro în Joc

Jackpoturi Record la Loto 6/49 și Joker: Peste 10 Milioane de Euro în Joc

Joi, 18 ianuarie 2024, a fost o zi de neratat pentru iubitorii jocurilor de noroc, cu jackpoturi cumulate ce depășesc 10 milioane de euro la tragerile Loto 6/49 și Joker. La Loto 6/49, categoria I a înregistrat un report impresionant de peste 24,86 milioane de lei (aproximativ 5 milioane de euro), în timp ce Joker promitea un premiu de peste 23,15 milioane de lei (peste 4,65 milioane de euro) pentru categoria I.

Loteria Română continuă să își surprindă participanții cu sume amețitoare, iar extragerile din 18 ianuarie au fost cu siguranță un punct de atracție. În plus față de Loto 6/49 și Joker, alte jocuri cum ar fi Noroc, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc au oferit și ele șanse la câștiguri substanțiale.

Nu este de mirare că entuziasmul în rândul jucătorilor a fost la cote înalte, având în vedere că la tragerile loto anterioare, din 14 ianuarie, Loteria Română a acordat peste 30.759 de câștiguri în valoare totală de peste 2,84 milioane de lei.

Rezultatele tragerilor sunt așteptate cu mare interes, iar biletul câștigător poate fi oriunde în țară, așa cum s-a întâmplat la tragerile anterioare, unde câștigătorii de la Loto 5/40 și Joker și-au achiziționat biletele norocoase în București, respectiv Turda.

Participanții la jocurile de noroc sunt încurajați să își verifice bine biletele, deoarece următoarea tragere ar putea schimba viața unui norocos jucător. Pentru cei care încă visează la marele premiu, următoarele trageri Loto vor avea loc duminică, 21 ianuarie 2024.

Pentru mai multe informații și rezultate actualizate, jucătorii sunt sfătuiți să urmărească site-ul oficial al Loteriei Române și platformele de știri. Nu ratați șansa de a deveni următorul milionar!

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;