Jackpoturi Substanțiale la Loto 6/49 și Joker în Așteptarea Câștigătorilor Norocoși

Jackpoturi Substanțiale la Loto 6/49 și Joker în Așteptarea Câștigătorilor Norocoși

Duminica aceasta, pasionații jocurilor de noroc sunt cu ochii pe premiile consistente oferite de Loteria Română. La tragerea Loto 6/49 din 28 aprilie 2024, un report impresionant de peste 2,80 milioane de lei (peste 563.700 de euro) așteaptă la categoria I să fie revendicat de un jucător norocos. Ultima dată când s-a câștigat marele premiu la această categorie a fost pe 11 aprilie, când un bilet jucat în sectorul 2 al Capitalei a adus posesorului său peste 1,94 milioane de euro.

Nu doar Loto 6/49 vine cu oferte tentante. La Joker, reportul pentru categoria I se ridică la peste 524.600 de euro, în timp ce la Noroc Plus, premiul de categoria I atinge suma de peste 42.600 de euro. În plus, Loto 5/40 și Super Noroc nu sunt nici ele departe cu reporturi atractive pentru jucători.

Loteria Română continuă să acorde premii substanțiale, ca dovadă, la tragerile loto de joi, 25 aprilie, s-au înregistrat peste 18.900 de câștiguri în valoare totală de peste un milion de lei. La Noroc, un jucător a reușit să câștige premiul de categoria a II-a, în valoare de 64.141,02 lei, demonstrând că șansele de câștig sunt accesibile tuturor celor care aleg să participe.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și rezultate ale tragerilor Loto, nu uitați să urmăriți pagina de Google News, unde informațiile sunt actualizate constant. Vă dorim noroc și sperăm ca duminica aceasta să vă aducă premii de neuitat!

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;