Jackpoturi Colosale la Loto 6/49 și Joker în Așteptarea Câștigătorilor

Jackpoturi Colosale la Loto 6/49 și Joker în Așteptarea Câștigătorilor

Duminică, 4 februarie 2024, aduce cu sine noi emoții pentru pasionații jocurilor de noroc. Loteria Română anunță reporturi impresionante la principalele jocuri Loto, cu sume ce depășesc imaginația. La Loto 6/49, premiul de categoria I atinge o valoare de peste 29,16 milioane de lei (aproximativ 5,86 milioane de euro), în timp ce la Joker, premiul de categoria I se ridică la peste 24,64 milioane de lei (circa 4,95 milioane de euro).

Aceste sume fabuloase sunt în așteptarea norocoșilor care vor ghici combinațiile câștigătoare. În urma tragerilor de joi, 1 februarie, un bucureștean a avut norocul să câștige la Noroc suma de 327.081,06 lei, demonstrând că visurile pot deveni realitate.

Ultima dată când un mare premiu a fost câștigat la Loto 6/49 a fost în septembrie 2023, când un bilet jucat în Calafat a adus posesorului său peste 2,78 milioane de euro. Acesta a fost un moment aniversar, marcând potențialul enorm al jocurilor de noroc de a schimba vieți.

Pe lângă Loto 6/49 și Joker, și alte jocuri oferă premii tentante. La Noroc Plus, categoria I, reportul este de peste 76.700 de lei, în timp ce la Loto 5/40, categoria I, reportul atinge peste 46.300 de lei. Super Noroc nu este nici el de neglijat, cu un report cumulat de peste 35.800 de lei.

Pentru cei care își încearcă norocul, este important să știe că jocurile de noroc trebuie abordate responsabil și să nu uite că, pe lângă distracție, ele pot aduce și riscuri.

Nu uitați să verificați rezultatele tragerilor pe pagina oficială a Loteriei Române sau la agențiile loto autorizate. Poate duminica aceasta veți fi următorul milionar în euro!

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;