Jackpot-uri Record la Loteria Română: Peste 11 Milioane de Euro în Joc la Loto 6/49 și Joker

Jackpot-uri Record la Loteria Română: Peste 11 Milioane de Euro în Joc la Loto 6/49 și Joker

Pasionații de jocuri loto au motive de entuziasm la începutul lunii februarie 2024, când Loteria Română vine cu premii de-a dreptul amețitoare. Joi, 8 februarie, se anunță o rundă de extrageri cu jackpot-uri care fac istorie în cadrul jocurilor de noroc din România.

La tragerea Loto 6/49, se înregistrează un report impresionant la categoria I, în valoare de peste 30,19 milioane de lei, echivalentul a peste 6,07 milioane de euro. Acesta vine după ce, la tragerea aniversară din 17 septembrie 2023, un participant norocos a câștigat marele premiu, jucând o variantă simplă la o agenție din Calafat.

Jokerul nu rămâne în urmă, cu un report la categoria I de aproximativ 25 milioane de lei, adică peste 5,02 milioane de euro. Acesta este un record pentru acest joc și cu siguranță va atrage mulți doritori de câștiguri fabuloase.

Alte jocuri cum ar fi Noroc, Loto 5/40, Noroc Plus și Super Noroc oferă, de asemenea, reporturi consistente, punând la bătaie sume care depășesc sute de mii de lei. În total, la toate categoriile jocurilor menționate, se joacă pentru premii cumulate de peste 11 milioane de euro.

De menționat este și orașul Panciu, din Vrancea, care a devenit cunoscut ca un loc al norocului, unde au fost câștigate două premii importante la Noroc în ultimele șapte luni.

Extragerile vor fi transmise în direct pe Romania TV, în cadrul emisiunii „Romanii au noroc”, începând cu ora 18:30. Participanții sunt încurajați să își încerce norocul și să urmărească cu interes rezultatele, care ar putea schimba vieți.

Pentru cei care se întreabă cum să participe, este simplu: biletele pot fi achiziționate de la orice agenție loto din țară sau online, iar costul unei variante simple este accesibil. Cu puțin noroc și inspirație, următoarea extragere ar putea aduce un câștig de neuitat.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;