Rezultatele Extragerilor Loto 6/49: Reporturi Substanțiale și Premii Atractive în Joc

Rezultatele Extragerilor Loto 6/49: Reporturi Substanțiale și Premii Atractive în Joc

Duminică, 28 ianuarie 2024, a fost o zi importantă pentru iubitorii de jocuri de noroc, având loc tragerile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, organizate de Loteria Română. Aceste trageri au venit după ce, anterior, în data de 25 ianuarie, au fost acordate peste 17.700 de câștiguri, totalizând peste 1,21 milioane de lei.

Cel mai mare interes a fost concentrat asupra Loto 6/49, unde la categoria I se contura un report impresionant de peste 27,36 milioane de lei (peste 5,49 milioane de euro). În plus, la Noroc, jucătorii au avut ocazia să câștige un report cumulat de peste 8,04 milioane de lei (peste 1,61 milioane de euro).

Jocul Joker nu a rămas în urmă, cu un report la categoria I de peste 24,02 milioane de lei (peste 4,82 milioane de euro). La Noroc Plus, reportul de la categoria I a fost de peste 37.800 de lei, în timp ce Loto 5/40 și Super Noroc au oferit, de asemenea, reporturi considerabile.

Un moment de noroc a fost înregistrat la tragerea Noroc de joi, când un bilet jucat în Panciu, județul Vrancea, a câștigat premiul de categoria a III-a, în valoare de 72.732,60 de lei. Ultimul mare premiu la Loto 6/49 a fost câștigat pe 17 septembrie 2023, când un jucător a plecat acasă cu peste 2,78 milioane de euro.

Loteria Română continuă să ofere șanse atractive de câștig pentru jucătorii săi, iar următoarele trageri sunt așteptate cu mare interes. Pasiunea pentru jocurile de noroc se menține la cote înalte, iar premiile substanțiale puse în joc sunt un stimulent constant pentru participanți.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;