Noroc de neoprit: O femeie din SUA câștigă de două ori la loterie, adunând 2 milioane de dolari în 10 săptămâni!

Noroc de neoprit: O femeie din SUA câștigă de două ori la loterie, adunând 2 milioane de dolari în 10 săptămâni!

Într-un eveniment rar întâlnit, Christine Wilson, o locuitoare din Attleborough, Massachusetts, a demonstrat că fulgerul poate lovi de două ori în același loc - cel puțin când vine vorba de loterie. Wilson a câștigat un premiu de 1 milion de dolari la loterie nu o dată, ci de două ori în decurs de doar 10 săptămâni.

Prima dată, norocul i-a surâs în luna februarie, când a investit 50 de dolari într-un bilet la jocul „Lifetime Millions”, și a plecat acasă cu marele premiu. Nu mulțumită să se oprească aici, Wilson a decis să-și încerce din nou norocul, de data aceasta cu un bilet de 10 dolari la jocul „100X Cash”. Rezultatul? Un alt premiu de 1 milion de dolari, confirmând că norocul ei este departe de a fi un incident izolat.

În ambele cazuri, fericita câștigătoare a optat pentru o plată unică de 650.000 de dolari, în locul sumei totale de 1 milion de dolari. După primul câștig, Wilson a declarat că intenționează să-și cumpere o mașină nouă, iar acum planifică să pună noul câștig în economii.

Family Food Mart din Mansfield, locul de unde a fost cumpărat al doilea bilet norocos, va fi și el răsplătit cu un bonus de 10.000 de dolari de la Loteria Statului Massachusetts.

Cazul lui Wilson este un exemplu remarcabil de noroc și perseverență, demonstrând că uneori, o a doua șansă poate fi la fel de fructuoasă ca prima. Acesta este un mesaj de speranță pentru toți jucătorii de loterie care visează la un câștig mare. Poate că secretul este să nu renunți niciodată la visul tău, chiar și după ce ai câștigat deja marele premiu.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;