Reporturi Substanțiale la Loteria Română: Premii Uriase la Loto 6/49 și Jocurile Complementare

Reporturi Substanțiale la Loteria Română: Premii Uriase la Loto 6/49 și Jocurile Complementare

Duminică, 31 martie 2024, Loteria Română a anunțat reporturi considerabile la jocurile Loto 6/49, Joker, Noroc, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, stârnind interesul iubitorilor de jocuri de noroc.

La Loto 6/49, premiul de categoria I a ajuns la o sumă impresionantă de peste 6,87 milioane de lei (aproximativ 1,38 milioane de euro), în timp ce jocul Noroc a acumulat un report de peste 9,1 milioane de lei (peste 1,82 milioane de euro). Aceste sume uriașe vin după ce, în luna februarie, un norocos din Pitești a câștigat peste 7,32 de milioane de euro, marcând cel mai mare câștig al anului la Loto 6/49.

Jocul Joker nu este departe în materie de premii, cu un report la categoria I de peste 997.300 de lei (peste 200.500 de euro), în timp ce Noroc Plus oferă la categoria I o sumă de peste 97.600 de lei.

Loto 5/40 continuă seria reporturilor cu peste 1,1 milioane de lei (peste 221.400 de euro) disponibili la categoria I, iar Super Noroc are un report la categoria I de peste 10.200 de lei.

Interesul pentru aceste jocuri este susținut de câștigurile consistente acordate de Loteria Română, care la ultimele trageri a oferit peste 15.200 de premii în valoare totală de peste 900.000 de lei. Participanții la jocuri de noroc sunt invitați să își încerce norocul pentru a câștiga premii de milioane, reamintindu-le că ultimul mare premiu a fost câștigat de un bilet jucat la o agenție din Pitești.

Loteria Română continuă să fie o sursă de emoție și speranță pentru români, cu premii substanțiale care pot schimba vieți peste noapte. Urmăriți rezultatele tragerilor și nu ratați șansa de a deveni următorul milionar.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;