Loteria Română Anunță Trageri Speciale de Paști cu Premii Substanțiale!

Loteria Română Anunță Trageri Speciale de Paști cu Premii Substanțiale!

Cu ocazia sărbătorilor de Paști, Loteria Română a pregătit o surpriză de proporții pentru toți pasionații de jocuri loto: trageri speciale cu premii suplimentate! Sâmbătă, 4 mai 2024, se vor desfășura Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paști, care includ nu doar o tragere principală, ci și o tragere suplimentară pentru jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40.

Pentru aceste trageri suplimentare, fondul de câștiguri al categoriei I a fost generos mărit: 200.000 de lei pentru LOTO 6/49, 100.000 de lei pentru JOKER și 50.000 de lei pentru LOTO 5/40. Aceste sume se adaugă la reporturile acumulate, care sunt deja impresionante: peste 1,88 milioane de euro la Noroc, peste 574.200 de euro la Joker categoria I și sume considerabile și pentru celelalte categorii și jocuri.

Bucuria câștigurilor nu s-a lăsat așteptată, căci la tragerea Loto 6/49 din 28 aprilie, un bucureștean a reușit să câștige premiul de categoria I în valoare de peste 725.000 de euro. Acesta a fost al treilea câștig de categoria I la Loto 6/49 din acest an, semn că norocul poate să zâmbească oricui.

Loteria Română a acordat peste 19.700 de câștiguri în valoare totală de peste 5,47 milioane de lei doar la tragerile de pe 28 aprilie, ceea ce arată generozitatea și frecvența premiilor oferite de această instituție.

Pentru cei care doresc să își încerce norocul, agențiile loto vor avea un program special în perioada Sărbătorilor de Paști, fiind deschise pe 3 și 4 mai, cu mențiunea că duminică, 5 mai, nu vor avea loc trageri loto.

Nu ratați ocazia de a participa la Tragerile Speciale Loto și poate veți fi următorul mare câștigător! Urmăriți rezultatele și fiți la curent cu ultimele noutăți loto pentru a vă crește șansele de câștig.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;