Tragerile Speciale Loto de Dragobete: Premii Suplimentate și Rezultatele Extragerilor

Tragerile Speciale Loto de Dragobete: Premii Suplimentate și Rezultatele Extragerilor

În ziua de Dragobete, Loteria Română a adus emoții și speranțe crescute pentru jucătorii săi prin organizarea Tragerilor Speciale Loto. Duminică, 25 februarie 2024, de la ora 18:30, au avut loc extragerile pentru jocurile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, cu fonduri de câștiguri suplimentate pentru a sărbători în stil mare dragostea și norocul.

Loteria Română a decis să mărească mizele pentru această ocazie specială, adăugând la fondul de câștiguri al categoriei I sume considerabile: 100.000 de lei pentru Loto 6/49, 50.000 de lei pentru Joker și 25.000 de lei pentru Loto 5/40.

Jucătorii au avut parte de surprize plăcute, având în vedere reporturile consistente înregistrate la categoria I pentru mai multe dintre jocurile loto. La Loto 6/49, reportul a atins suma de peste 34,87 milioane de lei, în timp ce la Noroc, reportul cumulat a depășit 8,31 milioane de lei. La Joker, reportul categoriei I a fost de peste 26,55 milioane de lei.

Premiile de categoria a II-a au fost, de asemenea, substanțiale, cu 162.408,42 lei câștigați la Noroc și 139.628,53 lei la Joker, demonstrând că norocul poate surâde oricui.

Pentru a afla rezultatele complete ale extragerilor de Dragobete, Gândul.ro a anunțat că va publica numerele câștigătoare imediat după extragere, astfel încât participanții să poată verifica rapid dacă au avut norocul de partea lor.

Pe lângă emoțiile jocului, Loteria Română a acordat și în trecut premii generoase, cu peste 23.400 de câștiguri în valoare totală de peste 1,79 milioane de lei la tragerile anterioare. Următoarea rundă de trageri loto va avea loc joi, 29 februarie 2024, oferind o nouă șansă celor care visează la premii mari.

Vă invităm să urmăriți Gândul.ro pe Google News și Google Showcase pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și rezultate Loto.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;