Norocosul din Pitești: Bilet de 25 lei aduce un câștig de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49

Norocosul din Pitești: Bilet de 25 lei aduce un câștig de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49

Un eveniment rar și fericit a avut loc la recenta extragere Loto 6/49 din 25 februarie 2024. Un bilet jucat la agenția 03-029 din Pitești, județul Argeș, a fost suficient pentru ca un norocos să devină multimilionar în euro, după ce a câștigat impresionanta sumă de 7,32 milioane de euro, echivalentul a 36.450.832,24 lei.

Investiția inițială? Numai 24,50 lei, pentru trei variante simple. Numerele care au schimbat destinul jucătorului au fost 39, 1, 14, 48, 10 și 26, conform anunțului făcut de Loteria Română. Acesta este primul câștig de categoria I înregistrat în anul 2024 la Loto 6/49, ultimul premiu major fiind câștigat în septembrie 2023.

Conform regulilor Loteriei Române, câștigătorul are un termen de 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul. În timp ce norocosul câștigător rămâne anonim până în prezent, comunitatea locală și jucătorii de loto din întreaga țară sunt plini de entuziasm și speranță că norocul le poate bate și la ușa lor.

Pentru cei interesați de jocurile de noroc, această poveste este un memento că, uneori, riscul mic poate duce la recompense extraordinare. În timp ce ne întrebăm cine este câștigătorul și ce planuri are pentru noua sa avere, nu putem decât să îi urăm succes și înțelepciune în gestionarea câștigului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;