Inginerul din Cluj-Napoca care a câștigat peste 5,86 milioane de euro la Joker își împărtășește secretul succesului

Inginerul din Cluj-Napoca care a câștigat peste 5,86 milioane de euro la Joker își împărtășește secretul succesului

Un inginer din Cluj-Napoca a devenit noua senzație a norocului în România după ce a câștigat fabuloasa sumă de 5,86 milioane de euro la Joker, jocul de loterie cunoscut pentru premiile sale generoase. Anonimatul câștigătorului nu a împiedicat împărtășirea unui mesaj inspirațional și a unei lecții de viață pentru toți jucătorii de loto: „Trebuie jucat responsabil, norocul vine și la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!”

Câștigul de la tragerea din 14 martie a fost ridicat luni, la sediul central al Loteriei Române, suma totală fiind de 29,133 milioane de lei. Acesta este considerat al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Pe lângă marele premiu, norocosul a obținut și două premii de categoria a II-a, fiecare în valoare de peste 22.500 de euro.

Ce face acest câștig atât de special? Persistența și semnificația personală. Inginerul a mărturisit că a jucat aceleași numere timp de 10 ani, numere care pentru el au o valoare sentimentală profundă. Acest noroc neașteptat nu doar că l-a surprins, dar l-a și umplut de bucurie.

În ciuda succesului său extraordinar, câștigătorul a ales să rămână în umbra anonimatului, preferând să își păstreze viața privată departe de ochii publicului. Povestea sa este un exemplu de determinare și speranță pentru toți cei care visează la marele jackpot.

Pentru mai multe știri și povești inspiraționale, urmărește-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;