Infineon deschide un nou birou de cercetare și dezvoltare la Brașov

Infineon deschide un nou birou de cercetare și dezvoltare la Brașov

Compania Infineon Technologies AG își extinde operațiunile în România prin inaugurarea unui birou de cercetare și dezvoltare la Brașov. Acest nou birou marchează un pas semnificativ în consolidarea prezenței Infineon pe piața semiconductorilor din România și va oferi oportunități de carieră pentru absolvenți și ingineri cu experiență. Guenter Krasser, Vicepreședinte și Director General al Infineon România, a subliniat importanța acestui eveniment, precum și potențialul de a extinde colaborarea cu Universitatea Transilvania din Brașov.

Echipele de la Infineon Brașov se vor concentra pe dezvoltarea de cipuri pentru industria auto și pentru aplicații IoT. Infineon, care este lider global în domeniul semiconductorilor pentru sisteme de putere și IoT, a generat venituri de aproximativ 16,3 miliarde de euro în anul fiscal 2023 și are în prezent peste 500 de ingineri în România, lucrând în București, Iași și acum Brașov. Biroul din Brașov va contribui la dezvoltarea de soluții inovatoare care să răspundă provocărilor decarbonizării și digitalizării.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;