Modificări în transportul feroviar și rutier: Trenurile spre Aeroportul Henri Coandă suspendate temporar, STB reactivează linia de autobuz 780

Modificări în transportul feroviar și rutier: Trenurile spre Aeroportul Henri Coandă suspendate temporar, STB reactivează linia de autobuz 780

În perioada 9-11 aprilie, călătorii care doresc să ajungă la Aeroportul Internațional Henri Coandă vor trebui să își reconsidere opțiunile de transport. CFR SA a anunțat suspendarea temporară a circulației trenurilor între Gara de Nord și aeroport, pentru a permite efectuarea reviziilor bianuale și lucrărilor de întreținere necesare pe acest segment de cale ferată.

Reviziile, care includ lucrări la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale, precum și buraj mecanizat și profilare piatră spartă, sunt esențiale pentru asigurarea siguranței și eficienței transportului feroviar. În consecință, 14 trenuri vor fi anulate pe durata lucrărilor, afectând 16 dintre cele 72 de curse zilnice programate.

Pentru a minimiza disconfortul pasagerilor, Societatea de Transport București Ilfov va reactiva linia de autobuz 780, care va opera între Gara Basarab și Aeroportul Internațional Henri Coandă. Autobuzele vor circula în intervalul orar 9:00 - 13:40, cu plecări la fiecare 30 de minute, pentru a asigura o legătură alternativă către aeroport.

Traseul liniei de autobuz 780 va cuprinde artere principale ale orașului, asigurând astfel accesibilitate și o conexiune rapidă între principalele puncte de interes și aeroport. Călătorii sunt sfătuiți să își planifice cu atenție deplasările și să ia în considerare timpul suplimentar necesar pentru a ajunge la destinație.

CFR Călători și Transferoviar Călători, cei doi operatori de transport feroviar de călători, vor anula cursele specificate în comunicat, iar restul trenurilor vor opera conform programului stabilit în Mersul Trenurilor.

Este recomandat călătorilor să verifice orarul actualizat al trenurilor și al autobuzelor și să se informeze în avans despre modificările survenite în programul de transport.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;