Normalizarea Traficului pe Calea Rahovei după Deraierea unui Tramvai

Normalizarea Traficului pe Calea Rahovei după Deraierea unui Tramvai

Circulația tramvaielor pe una dintre arterele importante ale capitalei, Calea Rahovei, a fost perturbată luni după-amiază, din cauza deraiării unui tramvai. Incidentul a avut loc în stația Piața Chirigiu și a afectat liniile 23 și 32, care au fost temporar blocate.

Societatea de Transport București (STB) a reacționat rapid, punând la dispoziție linia navetă 632 pentru a prelua călătorii afectați de acest incident. Autobuzul 632 a asigurat conexiunea între Piața Unirii și Calea Ferentari, facilitând astfel deplasarea pasagerilor.

După aproximativ o oră de la incident, STB a anunțat că liniile 23 și 32 și-au reluat circulația normală pe sensul spre Piața Unirii. În schimb, pe sensul spre Calea Rahovei, tramvaiele au circulat pe un traseu deviat, trecând prin str. 11 Iunie, Dr. Istrati, Sos. Viilor, Sos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, până la Zetari. Linia navetă 632 a continuat să funcționeze pentru a asigura mobilitatea călătorilor pe durata devierii.

Incidentul nu a fost doar o simplă perturbare a circulației, ci a reprezentat un test pentru eficiența STB în gestionarea situațiilor neprevăzute. Rapiditatea cu care s-a intervenit pentru a minimiza disconfortul călătorilor demonstrează angajamentul autorităților de a asigura un transport public de calitate.

Pentru actualizări în timp real privind starea traficului și eventualele modificări de traseu, călătorii sunt îndemnați să urmărească informațiile oficiale postate de STB, inclusiv pe platformele de social media.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;