Grav accident în Timiș cu 11 răniți: Plan Roșu de Intervenție activat după coliziunea dintre un TIR și un autobuz

Grav accident în Timiș cu 11 răniți: Plan Roșu de Intervenție activat după coliziunea dintre un TIR și un autobuz

Un grav accident rutier a avut loc în județul Timiș, la Sânandrei, unde un TIR a intrat în coliziune cu un autobuz plin cu pasageri. În urma impactului, 11 persoane au fost rănite, printre care și șoferul autobuzului, care a rămas încarcerat. Autoritățile locale au activat imediat Planul Roșu de Intervenție pentru a gestiona situația de urgență și a asigura asistența medicală necesară victimelor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, în autobuz se aflau 18 persoane în momentul accidentului. Echipele de salvare s-au mobilizat rapid pentru a extrage victimele și a le oferi îngrijirile medicale de care aveau nevoie. Traficul pe DN69, între Timișoara și Arad, a fost complet blocat, formându-se coloane de mașini pe kilometri întregi.

Din informațiile preliminare oferite de Poliția Județeană Timiș, se pare că șoferul TIR-ului, un cetățean turc, a încercat să întoarcă autovehiculul pe drumul național la kilometrul 8, moment în care a lovit autobuzul care circula dinspre Orțișoara. Toate victimele, inclusiv șoferul autobuzului și cei nouă pasageri răniți, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri suplimentare.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile legale necesare. În acest moment, apelul autorităților este de prudență și răbdare pentru ceilalți participanți la trafic, până la eliberarea drumului și normalizarea circulației.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;