Accident rutier tragic în Giurgiu: Trei persoane decedate și cinci rănite grav

Accident rutier tragic în Giurgiu: Trei persoane decedate și cinci rănite grav

Un grav accident rutier a avut loc în județul Giurgiu, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor cinci. Conform Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația a fost temporar întreruptă pe DN 6, în zona localității Valea Plopilor, pentru a permite intervenția la locul coliziunii dintre două autoturisme. Două dintre victime au decedat la fața locului, iar o a treia persoană a fost declarată decedată ulterior, în timp ce cinci persoane, printre care și un copil, au fost transportate de urgență la spital în stare critică.

Evenimentul rutier s-a produs când un autoturism a pierdut controlul din cauza vitezei excesive și a intrat în coliziune directă cu un microbuz care circula regulamentar. Impactul a fost devastator, iar eforturile de resuscitare efectuate pentru una dintre victime nu au avut succes. Poliția Giurgiu a demarat cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc accidentul. Autoritățile estimează că reluarea circulației pe DN 6 se va face după finalizarea investigațiilor la fața locului și degajarea drumului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;