Joe Biden Recunoaște Oboseala ca Factor în Prestația Slabă la Dezbateri și Este Pus Sub Presiune să Se Retragă

Joe Biden Recunoaște Oboseala ca Factor în Prestația Slabă la Dezbateri și Este Pus Sub Presiune să Se Retragă

Președintele american Joe Biden a recunoscut că oboseala din cauza călătoriilor internaționale a fost unul dintre factorii care au contribuit la prestația sa slabă în timpul dezbaterii cu Donald Trump. Biden a menționat că nu a fost "prea inteligent" să călătorească intens înainte de confruntarea televizată și că acest lucru l-a făcut să fie "aproape să adoarmă pe scenă". Aceste declarații au venit în urma unei întâlniri cu donatori democrați lângă Washington, unde a explicat că acesta nu este o scuză, ci mai degrabă o explicație pentru performanța sa.

În același timp, mai mulți parlamentari democrați și-au exprimat îngrijorările cu privire la starea de sănătate a lui Biden și capacitatea acestuia de a conduce campania pentru realegerea la Casa Albă. Parlamentarul texan Lloyd Doggett a fost primul care i-a cerut public lui Biden să se retragă. Vicepreședinta Kamala Harris a încercat să contracareze aceste îngrijorări, declarându-se "mândră" să facă tandem cu Biden și exprimând încrederea că acesta îl va învinge pe Trump în alegeri.

Situația este complicată de un sondaj recent difuzat de CNN, în care 75% dintre alegătorii intervievați au indicat că Partidul Democrat ar avea șanse mai mari la alegerile din noiembrie cu un alt candidat în locul lui Biden. Cu toate acestea, Casa Albă a promis că Biden va participa la un interviu pentru postul ABC News și va organiza o conferință de presă săptămâna viitoare, în încercarea de a demonstra că poate comunica fluent fără ajutorul unui prompter.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;