Tragedie în Sibiu: Copil de 7 ani decedat după un accident cu o autoutilitară

Tragedie în Sibiu: Copil de 7 ani decedat după un accident cu o autoutilitară

O tragedie a avut loc în localitatea Iacobeni din Sibiu, unde un copil de 7 ani a decedat în urma unui accident rutier. Incidentul s-a produs pe o stradă secundară, când băiatul s-a agățat de bena unei autoutilitare care tocmai descărcase. În momentul în care șoferul a manevrat vehiculul cu spatele, copilul a căzut și a fost prins sub roata autoutilitarei.

Echipele de intervenție, inclusiv două echipaje SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și un echipaj SAJ, au sosit de urgență la fața locului. În ciuda manevrelor de descarcerare și a încercărilor de resuscitare efectuate de medici, copilul, care se afla în stop cardio-respirator, nu a supraviețuit.

Un elicopter SMURD din Târgu Mureș a fost solicitat, dar, din păcate, micuțul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat la fața locului. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 45 de ani din județul Mureș, a fost testat și rezultatele alcooltestului și drugtestului au ieșit negative.

Poliția Orașului Agnita a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, în scopul de a stabili circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;