Tragedie la Sibiu: Decesul unei tinere mame după mastită ridică semne de întrebare asupra îngrijirii medicale

Tragedie la Sibiu: Decesul unei tinere mame după mastită ridică semne de întrebare asupra îngrijirii medicale

O tânără mamă în vârstă de 32 de ani a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu în urma unor complicații severe legate de mastită, un eveniment tragic care a declanșat o anchetă în cadrul instituției medicale și a stârnit indignare în rândul familiei și al opiniei publice.

Potrivit informațiilor, femeia a născut prin cezariană la o clinică privată pe data de 30 martie. La scurt timp după naștere, ea s-a confruntat cu probleme în procesul de lactație, motiv pentru care a căutat ajutor medical. Cu toate acestea, starea ei de sănătate a continuat să se deterioreze, ajungând în stare de șoc septic la spitalul județean, unde, în ciuda eforturilor medicilor, a suferit trei stopuri cardio-respiratorii și, din păcate, nu a mai putut fi salvată.

Familia îndoliată a exprimat nemulțumirea față de modul în care tânăra a fost tratată, acuzând atât clinica privată, cât și spitalul județean de neglijență și lipsa de asistență în procesul de alăptare. O rudă a tinerei a relatat că aceasta a fost trimisă acasă fără explicații adecvate, ceea ce a contribuit la agravarea situației.

Spitalul Județean Sibiu a comunicat că a demarat o anchetă internă pentru a clarifica circumstanțele decesului și a transmis condoleanțe familiei. Comisia de etică a spitalului va examina cazul pentru a asigura că toate protocoalele și procedurile au fost respectate.

Acest incident trist subliniază importanța unei îngrijiri medicale atente și a comunicării eficiente între pacienți și personalul medical, mai ales în cazul mamelor care se confruntă cu dificultăți postnatale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;