Tragedie în Sibiu: Copil de 3 ani în stare gravă după ce a căzut de la etaj

Tragedie în Sibiu: Copil de 3 ani în stare gravă după ce a căzut de la etaj

O tragedie a îndoliat comunitatea din Sibiu, unde un copil de doar trei ani se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc situat pe strada Bârsei. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de joi, 25 ianuarie, în jurul orei 08:00.

Echipajele de poliție și medical au intervenit prompt la fața locului. Conform declarațiilor oficiale ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, copilul a fost găsit inconștient și cu multiple răni grave. După acordarea primului ajutor, micuțul a fost transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, unde a fost intubat și primește îngrijiri medicale de specialitate.

În lumina acestui eveniment nefericit, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și investighează circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului. Comunitatea locală este îndemnată să urmărească informațiile oficiale și să aștepte rezultatele anchetei.

Familia, prietenii și întreaga comunitate sunt în șoc și speră ca micuțul să își revină. Acest incident subliniază importanța supravegherii continue a copiilor mici și a asigurării unui mediu sigur pentru aceștia.

Pentru a fi la curent cu ultimele actualizări despre starea copilului și evoluția anchetei, cetățenii sunt încurajați să urmărească sursele de știri locale și naționale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;